2011. december 25., vasárnap

CHAN, ERIC - 1000 termékdesign - Jelenlegi ára: 5 946 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
229300
CHAN, ERIC
1000 termékdesign
Imprint kiadás, angol nyelvű oldalakat is tartalmaz!
Design. Ez az elmúlt két évtizedben népszerűvé vált szó mára egész világokat ölel fel a maga meghatározhatatlanságában. Az ezredforduló ugyanis olyan definíciókkal itatta át, amelyek túlmutatnak a szó szerinti jelentés, a „ tervezés” esztétikai gyökerein, és utat nyitnak egy olyan új szakmai és értelmiségi generációnak, amely már designernek vallja magát.
A nagy gondolkodók mind designerek. A tervezők is. Csakúgy, mint a mérnökök, az ezermesterek, az esztéták vagy éppen a társadalmi és környezeti változások előremozdító személyiségei. Munkájuk gyümölcse lehet kézzelfogható vagy elvont, didaktikus vagy provokatív, célozhatja az emberi ösztönöket vagy éppen az alapvető szükségleteket: a lényeg az, hogy módszereiktől, eredményeiktől függetlenül mindannyian designerek, és a munkájukkal alkotott világ még nem nyerte el végső formáját.
A „ végső forma” kifejezés már önmagában is ellentmondásos. A konkrét fizikai világhoz kötött designerek a tárgyak folytonos fejlődésének tanúi, és maga a forma nem más, mint motorja a monumentális változásoknak, amelyek a bennünket körülvevő dolgok természetét befolyásolják.
Vessünk csak egy pillantást elődeink hétköznapi tárgyaira, és láthatjuk, hogy a formájukat – így például a csavarhúzó hosszú, vékony fejét vagy a konyhakés praktikus fanyelét – maga a funkció határozta meg. Míg ez a praktikumon alapuló megközelítés tökéletesen illeszkedett a tárgyak egyféle használatához, az emberi szükségletek, illetve a technológia és az anyagok fejlődésének köszönhetően ma már új szempontok kerülnek előtérbe a terméktervezés során – garantálva, hogy a holnap tárgyai már csak távolról emlékeztetnek a tegnap eszközeire.
A mai kor legmodernebb termékei általában egyedülálló technológiával készülnek, formájuk leegyszerűsített: egész könyvek férnek el egyetlen kijelzőn úgy, hogy a lapozgatáshoz elég az ujjunkat mozdítani, vagy sokórányi zenét tárolhatunk egy egyszerű, kártyapakli méretű szerkezetben. Úgy tűnik, manapság egy szimpla doboz is bármire képes lehet – és éppen emiatt váltak a tárgyak fétis jellegűvé. Egy kijelző, egy csatlakozó és pár nyomógomb minimalizált kombinációja keveset árul el a tárgyak kvalitásairól; szimbolikus mozdulatokra – kattintásra, görgetésre – és némi műszaki furfangra van szükség ahhoz, hogy a valódi funkcióra fény derüljön.
A sorozat kötetei:
1000 étterem, bár és kávézó grafikai világa
1000 kereskedelmi grafika
1000 táska, tasak, cédula és címke
1000 csomagolásdesign
1000 újabb grafikai ötlet
1000 termékdesign
1000 üdvözlőlap és meghívó
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 5 946 Ft

Az aukció vége: 2011-12-30 02:03
. CHAN, ERIC - 1000 termékdesign - Jelenlegi ára: 5 946 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése